Referenties

Lotte: “Al enige tijd sportte ik regelmatig om mijn lijf in vorm te krijgen. Maar ik wist niet goed hoe ik mijn eetpatroon hierop moest aanpassen. Door mijn voeding te registreren werd ik bewust van mijn eetpatroon en samen met Annelies bracht ik kleine veranderingen aan. Haar heldere aanpak, waarbij informatie naderhand per mail werd toegezonden, sprak mij erg aan. Een prettige samenwerking met als resultaat een bewuster eetpatroon!”

Monique: “Na een paar consulten bij Annelies ben ik een stuk wijzer geworden. Ik had last van maagklachten als ik ging hardlopen en na het sporten had ik vaak spierpijn. Nu weet ik wat ik moet eten voor het rennen en weet ik wat ik nodig heb om mijn spieren sneller te doen herstellen na intensieve arbeid. Annelies neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Kortom: veel aan gehad!”

Dylan: “Mensen denken bij een diĆ«tist vaak, dat ze alleen bezig zijn met mensen helpen afvallen. Dat klopt echter niet. Ik kwam bij Annelies terecht, omdat ik een sixpack wil. Dus spiermassa opbouwen en tegelijkertijd vetmassa verminderen. Het eetschema dat ze voor mij heeft samengesteld, bevalt uitstekend en ik begin langzaamaan sixpack vormen te zien. De deadline heb ik gesteld op 1 juni 2013 en ik denk dat dat, door de combinatie van mijn trainings- en eetschema, makkelijk te halen is! Dus twijfel je of je goed eet en wil je spiermassa opbouwen, dan zou ik Annelies van harte aanbevelen!”

Susanne: “Annelies heeft een persoonlijke en positieve benadering wat ik als erg prettig heb ervaren. Mijn doelen waren meer energie krijgen en een paar kilo afvallen. Annelies heeft mij o.a. doen inzien dat meer eten niet altijd betekent dat je aankomt. Een paar consulten bij Die Eet & Sport hebben ervoor gezorgd dat mijn eetpatroon nu sterk verbeterd is, waar ik me erg prettig bij voel. Nu al bijna een jaar!”

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!