Kies je locatie

Die Eet & Sport heeft locaties in Amsterdam en Nijmegen. Met de knoppen hieronder wissel je gemakkelijk naar de juiste locatie.

Welkom

 • Hoe kan ik op een verantwoorde en gezonde manier een aantal kilo kwijtraken?
 • Wat moet ik na mijn training eten en/of drinken om zo optimaal mogelijk te herstellen?
 • Ik heb een hoog cholesterol en wil dit verlagen zonder medicijnen te gebruiken. Kan dat?
 • Tijdens mijn trainingen heb ik regelmatig last van darmkrampen. Hoe kan ik dit voorkomen?
 • Ik heb ondergewicht, maar het lukt mij niet zelfstandig mijn gewicht op te hogen.
 • Hoe kan ik mijn eetpatroon verbeteren, terwijl ik rekening houd met het milieu?

Dit is slechts een greep uit de vele vragen die jij kunt voorleggen aan de (sport)diëtisten van diëtistenpraktijk Die Eet & Sport. Die Eet & Sport begeleidt mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Vragen op het gebied van voeding en gezondheid, maar ook ten aanzien van voeding en sport. 

Die Eet & Sport kenmerkt zich door:

 • het leveren van voedingsadvies op maat met aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.
 • het samenwerken met een team van fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, sportarts, (sport)psycholoog, masseurs en personal trainers.
 • kennis van de sportpraktijk door specialisatie tot sportdiëtist en door ervaring als sportdocent.
 • 4 verschillende locaties; één in Amsterdam en drie in Nijmegen.
 • drie van de 4 vestigingen in moderne sportcentra met zeer uitgebreid sportaanbod

Annelies weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Ze kijkt naar de persoon als geheel in relatie tot het eetpatroon.

Onno

De praktijk

Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport is sinds 2012 gevestigd in Sportcentrum Universum op het Science Park in Amsterdam-Oost. Door samen te werken met een team van fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, sportarts, (sport)psycholoog, masseurs en personal trainers, staat kwaliteit hoog in het vaandel.

In de praktijk worden cliënten begeleid met verschillende hulpvragen. Hulpvragen op het gebied van voeding en gezondheid, en voeding en sport:

 • gewichtsverlies of gewichtstoename
 • optimalisatie van de voedingstoestand door middel van gezonde voeding
 • sportprestatieverbetering
 • milde eetproblematiek

Maar ook mensen met maag-/darmproblemen, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of diabetes kunnen bij Die Eet & Sport terecht.

Die Eet & Sport voldoet aan de Wkkgz, de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, die zorgaanbieders verplicht hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. Om die reden is Die Eet & Sport aangesloten bij Erisietsmisgegaan.nl.

Onvrede melden

Annelies heeft me op deskundige en vriendelijke wijze geholpen mijn eetpatroon structureel aan te passen waardoor ik van de honger in de nacht verlost ben én blijvend een aantal kilo’s lichter. Haar adviezen over voeding rond mijn trainingen zijn ook zeer waardevol.

Cees

Team

Het team van Die Eet & Sport bestaat momenteel uit twee (sport)diëtisten. Beide (sport)diëtisten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van Vereniging Sportdiëtetiek Nederland. Annelies is tevens ingeschreven in het SCAS-register voor sportdiëtisten.

Johnny van Schooneveld

“Ik ben Johnny van Schooneveld en ben sinds 2019 diëtist. Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn interesse in voeding is ontstaan, doordat ik van jongs af aan veel heb gesport. Ik doe aan atletiek sinds ik zes ben en heb hier nog steeds veel plezier in. Om goed te kunnen sporten heb je een gezonde leefstijl nodig en ik vond het leuk mij daarin te verdiepen. Ik kan voedingsadvies geven ten aanzien van afvallen, overgewicht/obesitas, ondergewicht, maag- en darmklachten en andere gezondheidsklachten. 

In 2020 heb ik de post-HBO Sportdiëtetiek afgerond. Als sportdiëtist geef ik cliënten adviezen ten aanzien van hun voeding tijdens en rondom het sporten. Door mijn eigen sportachtergrond vind ik het leuk om mij goed in verschillende sporten te verdiepen en hierdoor tot passende voedingsadviezen te komen. Tijdens de consulten komen we samen tot een persoonlijk advies, afgepast op jou als individu.”

Annelies van den Hoven

“Mijn naam is Annelies van den Hoven en ik ben (sport)diëtist en eigenaresse van Die Eet & Sport.

In 2005 studeerde ik af als docent lichamelijke opvoeding aan de Hanzehogeschool Groningen. Door mijn interesse in gezondheid, en daarmee sport én voeding, begon ik aan een tweede studie: Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen in 2010 werkte ik als diëtist bij thuiszorginstelling Aveant en het Diakonessenhuis in Utrecht. In 2012 heb ik de post-HBO tot sportdiëtist succesvol afgerond, waardoor ik nu al een flink aantal jaar met veel plezier sporters begeleid bij het bereiken van hun fysieke en sportieve ambities.

Ook ikzelf ben in mijn vrije tijd het liefst in beweging. Ik houd van mountainbiken, racefietsen en wandelen in de natuur, liefst in de bergen. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme op het gebied van gezond eten en sporten kan doorgeven aan mijn cliënten en dat dit hen helpt hun leefstijl te kunnen verbeteren, ook de lange termijn.”

Beter advies en ondersteuning bij mijn sport & dieet doelstellingen kan ik mij niet voorstellen. Er wordt serieus gekeken naar wat de doelstellingen zijn en hoe deze op een verantwoorde manier te bereiken.

Franklin

Een prettige en laagdrempelige praktijk. Annelies heeft mij goed begeleid om af te vallen. Haar energieke voorkomen en de persoonlijke aandacht zijn erg motiverend. Ze denkt goed mee en geeft goede tips waar ik zelf niet opgekomen was. Ik beveel deze praktijk zeker aan!

Anoniem

Diensten

Die Eet & Sport biedt verschillende diensten aan, waar je gebruik van kunt maken:

Gratis inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur

Heb jij een concrete voedingsvraag of wil jij weten of je bij Die Eet & Sport aan het goede adres bent voor individuele begeleiding? Dan biedt dit vrijblijvende inloopspreekuur uitkomst. Elke dinsdag van 17.00-18.00 uur staat Die Eet & Sport voor jou klaar bij Sportcentrum Universum in Amsterdam. In de even weken in de fitness, in de oneven weken in kamer 0.38 van Sportcentrum Universum.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor kort advies (max. 15 min. p.p.). Daarna kan in overleg eventueel overgegaan worden tot het maken van een afspraak voor uitgebreid voedingsadvies.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Wil jij jouw voeding onder de loep laten nemen in een individueel begeleidingstraject? Dat kan. Die Eet & Sport draait spreekuur op dinsdag, woensdag, en vrijdag.

Dinsdag 15.00 – 21.00 Sportcentrum Universum, Amsterdam
Woensdag 12.00 – 20.00 Sportcentrum Universum, Amsterdam
Vrijdag 08.30 – 11.30 Sportcentrum Universum, Amsterdam

Intakegesprek

Voor het intakegesprek wordt één uur uitgetrokken. Tijdens dit eerste consult zullen jouw hulpvraag, verwachtingen, medische en diëtistische geschiedenis en voedings- en bewegingsgewoonten in kaart worden gebracht. Daarom is het belangrijk dat je voorafgaand aan het eerste consult gedurende drie dagen een gedetailleerd eet- en beweegdagboek bijhoudt.
Aan het eind van de intake krijg je de eerste adviezen mee naar huis. Het betreft altijd een advies op maat, wat betekent dat het toegespitst zal worden op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten wordt gesproken over de voortgang, wat goed gaat en waar nog extra aandacht aan besteed moet worden. Ook kunnen nieuwe adviezen en doelen opgesteld worden of oude bijgesteld worden. Vervolgconsulten duren gemiddeld 30 minuten.

Huidplooimeting

Huidplooimeting

Altijd al benieuwd geweest wat jouw vetpercentage is en wat voor lichaamstype jij hebt? Een huidplooimeting is een los consult waarin dit voor jou bepaald wordt. Middels de ISAK-methode worden onder andere jouw gewicht, lengte, BMI, middelomtrek, vetpercentage en lichaamstype vastgesteld en je krijgt het resultaat mee naar huis.

Presentaties & Workshops

Presentaties & Workshops

Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport verzorgt ook interactieve workshops en lezingen voor groepen. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

Mogelijke thema’s zijn:

 • Basisvoeding: het belang van gezonde voeding
 • Sport op je Bord: hoe verbeter je jouw sportprestaties?
 • De bekendste fabels en feiten over voeding

Vanaf de eerste consult vond ik Annelies heel erg duidelijk en effectief. Ik heb heel veel geleerd over wat ik zou moeten eten en waarom. Ik ben nu veel bewuster van wat mijn lichaam nodig heeft om gezond te voelen. Veel dank 🙂

Giovanna

Annelies is een fijne, betrokken en kundige diëtiste die snel tot de kern van de vraag doordringt. Ze geeft nuttige hands-on adviezen en is heel bemoedigend.

Ellen

Tarieven & Vergoedingen

Tarieven

Intakegesprek 60 min. € 105 (incl. € 21 administratiekosten)
Vervolgconsult 30 – 45 min. € 42 tot € 63
Vervolgconsult kort 15 min. € 21
Huidplooimeting 15 – 45 min. € 21 tot € 63
No show n.v.t. Afhankelijk van de gereserveerde tijd

Vergoedingen

Diëtetiek zit in het basispakket van jouw zorgverzekering. Dit betekent dat elke Nederlandse zorgverzekeraar drie klokuren per kalenderjaar zal vergoeden, mits er sprake is van een specifieke (medische) diagnose. Heb jij meer begeleiding nodig? Vraag dan bij jouw zorgverzekeraar na of zij extra uren aanbieden in één van hun aanvullende pakketten.

Eigen risico

Je betaalt wel eigen risico voor de vergoeding vanuit de basisverzekering. Het eigen risico voor dieetadvisering bedraagt maximaal het tarief voor 3 behandeluren, ongeveer € 220. Daarna kun je eventueel een beroep doen op jouw aanvullende verzekering. Hiervoor geldt geen eigen risico.

Verwijsbrief nodig?

Die Eet & Sport is direct toegankelijk. Dit betekent dat cliënten zonder verwijzing van de (huis)arts een afspraak kunnen maken. Helaas zijn er desondanks zorgverzekeraars die toch een verwijsbrief eisen. Check daarom van tevoren de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. 

Geen vergoeding

Ook zonder vergoeding via jouw zorgverzekering is het mogelijk om in consult te komen. In dat geval betaal je de kosten zelf. Hiervoor is geen verwijzing van jouw (huis)arts nodig.

Algemene voorwaarden

Hier kun je de Algemene voorwaarden van diëtistenpraktijk Die Eet & Sport downloaden.

“Annelies nam de roeiers mee in haar presentatie en was heel enthousiast en energiek! De lezing was leerzaam met voldoende diepgang, maar de grote lijnen bleven ook duidelijk voor de roeiers.”

Wedstrijdsectie N.S.R.V. Phocas
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

Contact

Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport

Locatie Amsterdam:
Sportcentrum Universum, kamer 0.38
Science Park 306
1098 XH Amsterdam

Facebook, LinkedInInstagram
KvK: 53764404

Meer informatie

Bel voor vragen, opmerkingen of voor het maken van een afspraak naar 06-1411 8575 (maandag t/m vrijdag). Bij geen gehoor kun je de voicemail inspreken. Vermeld duidelijk naam en telefoonnummer, dan word je zo snel mogelijk teruggebeld.

Ook kun je een e-mail sturen via onderstaand contactformulier.

  We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
  AcceptPrivacy Settings

  GDPR

  • Privacy

  Privacy

  Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

  Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

  Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

  Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-01-2018 00:00:00.

  Gebruik van persoonsgegevens
  Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

  Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geboortedatum
  • IP-adres

  Reclame
  Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • per e-mail
  • via social media

  Contactformulier en nieuwsbrief
  Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

  Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

  Locatiegegevens
  Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

  Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

  Publicatie
  Wij publiceren uw klantgegevens niet.

  Verstrekking aan derden
  Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

  Cookies
  Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

  Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

  Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

  Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

  Google Analytics
  Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen niet anonimiseren.

  Beveiliging
  Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

  Bewaartermijnen
  De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

  Websites van derden
  Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

  Wijzigingen in deze privacyverklaring
  Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

  Inzage en wijzigen van uw gegevens
  Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

  U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

  Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

  Autoriteit Persoonsgegevens
  Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Contactgegevens
  Diëtistenpraktijk Die Eet & Sport
  Sportcentrum Universum, kamer 0.38
  Science Park 306
  1098 XH Amsterdam

  Telefoon
  06 14 11 85 75 (maandag t/m vrijdag)